Sök:
På svenska In English

Prodotti di Toscana WEBSHOP för återförsäljare

Vårt företag distribuerar, marknadsför och säljer hantverksmässigt och traditionellt framställda
produkter för bad, kropp och hem. Huvuddelen vårt sortiment består av fint framtagen parfym i alla dess former samt lyxtvålar. Vi importerar endast från leverantörer i Toscana, Italien - där även all exklusiv tillverkning sker.

Wally Cosmetici 1925, Wally Parfums 1925,
Antica Erboristeria San Simone, Villa Buti, 
Cascia all'Olmo, Spedco Saponi Artigianale, La Florentina och Alighiero Campostrini är de varumärken som vi representerar eller är generalagent för i Sverige samt flertalet andra länder.
Vi säljer ENBART till återförsäljare verksamma inom verksamheter såsom butiker, hotell, bad och spa.

Vår tanke är att dela med oss av en del av Toscana - en vacker och intressant region som vi ständigt återvänder till sedan många år. Häpnadsväckande natur, utsökt mat, Chiantivin, mode, arkitektur, konst och antika fornminnen hör till en vistelse i Toscana. Men det som framkallar de bästa minnena brukar vara de dofter som förhöjer alla upplevelser. Toscanas karaktäristiska väldofter har vi försökt att fånga in i de produkter som vi importerar. En stor dos av historia följer också med då flera av de varumärken som vi representerar är anrika och har funnits i generationer. Kunskap och kvalitet präglar de produkter som ni kan finna på vår hemsida.